Korištenje kolačića (cookies)

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.
Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno UREDBI (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Općoj uredbi o zaštiti podataka), Zakonu o provedbi Opće uredbe, Zakonu o elektroničkim komunikacijama, treba nam vaša privola.

U cilju pružanja bolje usluge i razumijevanja potreba korisnika koristimo se alatom GOOGLE ANALYTICS gdje se prati interakcija korisnika. Iako Google bilježi veliki broj informacija kao što su geografski i demografski pokazatelji, Vaši podaci su sigurni. Podaci o IP adresama korisnika postoje no oni su zaštićeni te informacije o IP adresama Google ne dijeli.

Također, na našoj Internet stranici prisutan je sustav remarketinga.

REMARKETING

  • dobavljači treće strane, uključujući i Google, prikazuju naše oglase na internet lokacijama na cijelom internetu.
  • dobavljači treće strane, uključujući i Google, koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju prethodnih posjeta korisnika našoj internet lokaciji.
  • Informacije o tome kako možete isključiti Googleovu upotrebu kolačića u Postavkama oglasa na Googleu
  • druga je mogućnost kako da isključite upotrebu kolačića dobavljača treće strane na stranici za isključivanje usluge Network Advertising Initiative

 

Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama